Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]AsRock p67 pro3 se

xShinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, otóż czy na tej płycie głownej jest zintegrowana karta sieciowa przez ktorą bede mógł BEZPRZEWODOWO połaczyć sie z moim routerem? Próbuje juz od jakiejs godziny to zrobić ale nie wychodzi, szukalem sterowników i wgl, a nawet mi nie chce routera znalesc. Jedyny dostęp do internetu mam kiedy z tyłu podłącze kabelek Ethernet. Poradzicie coś?

Opublikowano

co ? skoro tam żadnej karty nie ma nikt ci jej nie stworzy. kup będziesz miał

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No to fajnie... Kiedyś założyłem temat z pytaniem czy bd miał w tej płycie integre zebym sie mogl polaczyc z routerem to mi ludzie mówili że bez problemu. Spoko ;)

Opublikowano

Bez problemu po podłączeniu routera z komputerem kablem RJ-45. Do Wi-Fi musisz mieć normalną sieciówkę(nie zintegrowaną)

BTW.

Nie żał ci kasy na tak słabą mobo? 50zł więcej i masz Pro3 B3, która jest najlepsza w budżecie do 400zł(dla mnie jej godnym następcą jest Z77-G43)

Opublikowano

a dlaczego nie, mozna

@2UP

pewnie sie chłopakowi pomyliło z AIWI które wspiera płyta , ale by to działało trzeba mieć swoją WIFI albo BT

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ale to za małe jest (to wejscie) Ta karta jest na PCI, tak przynajmniej mi sie wydaje. A to co mam w na płycie to jakies małe gówienko jest ;/

Opublikowano

1 mały to PCI-E

NIEBIESKI PCI-E v2

2 małe po PCI-E ,

TRZY DUŻE BIAŁE to PCI

zresztą pisze jak byk w manuału raczył byś czytać jak nawet nie wiesz co jest co

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ehh, nadal nie wiem... Karta sieciowa wygląda tak:

TL-WN350GD-01.jpg

A płyta tak:

p67-pro3-se-31590.jpg

I powiedz mi w który ja mam to wpiąć jak te białe to małe gówna do ktorych ta karta nie pasuje?

Opublikowano

moja p67 pro3 , bez se stąd chyba mój błąd

Asrock%20P67%20Pro3.jpg

pozostaje kupić wifi na usb albo mini PCI-E

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

na pewno, ale o ile sie nie mylę chciałeś bezprzewodowe. jak masz kabel w zasięgu to łącz na kablem, jak nie bardziej polecał bym drugi router z AP i podpiąć kompa dopiero kablem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...